Båstad kirke er åpen veikirke

Hver dag mellom klokka 14 og 17 er Båstad kirke åpen for besøkende som vil se seg om i kirken, eller sitte ned og ha en stille stund for seg selv. Det serveres kjeks med kaffe eller saft. Tidligere har Trøgstad kirke vært åpen første del av sommeren, men i år har vi byttet om slik at Båstad kirke er åpen første del av sommeren. Vi har også endret åpningstiden noe, til litt senere på ettermiddagen.

Båstad kirke er åpen veikirke Båstad kirke fra år 1860.

Fra den 13. juli til 2. august er det Trøgstad kirkes til å være åpen veikirke. Alle både veifarende turister og bygdas egne folk er hjertelig velkommen til å benytte seg av denne muligheten til å bese kirken, tenne lys og ha en stille stund.

Båstad kirke er åpen veikirke Trøgstad kirke fra år 1250.

Benytt også gjerne anledningen til å se våre vakre kirkegårder med mange fredede gravminner.

Båstad kirke er åpen veikirke Fredede gravminner i støpejern, fra teigen Hov lille på Båstad kirkegård.

Sep18
Onsdag, September 18, 2019
19:00 Strikkekafè onsdag 18.9 kl. 19.
Ta med strikketøyet (hvis du har noe) og kaffekopp og møt opp i Kirkestallen kl. 19 for ei trivelig kveldsstund. Vi får servert kaffe, og noen strikker og noen prater, og noen strikker og prater! Ses vi?

Sep22
Søndag, September 22, 2019
11:00 Søndag 22.9.2019: Gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Solfrid Leinebø Seljås
Innsettelses-Gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Solfrid Leinebø Seljås. Runo Lilleaasen (prosten) deltar, Ambolten synger, og Mina og Hans Petter Ringstad spiller. Nattverd. Offer til menighetsarbeidet. Etter gudstjenesten, serverer menighetsrådet kirkekaffe i Kirkestallen.
Sep29
Søndag, September 29, 2019
11:00 Søndag 29.9: Båstad kirke kl. 11 - Misjonsgudstjeneste v/Geir Braadlie og Unni Holm Olsen.
Misjonsgudstjeneste i Båstad kirke kl. 11. Preken v/Unni Holm Olsen. Ofring til Etiopia-prosjektet. Misjonsutvalget serverer enkel kirkekaffe etter gudstjenesten.