Båstad kirke er åpen veikirke

Hver dag mellom klokka 14 og 17 er Båstad kirke åpen for besøkende som vil se seg om i kirken, eller sitte ned og ha en stille stund for seg selv. Det serveres kjeks med kaffe eller saft. Tidligere har Trøgstad kirke vært åpen første del av sommeren, men i år har vi byttet om slik at Båstad kirke er åpen første del av sommeren. Vi har også endret åpningstiden noe, til litt senere på ettermiddagen.

Båstad kirke er åpen veikirke Båstad kirke fra år 1860.

Fra den 13. juli til 2. august er det Trøgstad kirkes til å være åpen veikirke. Alle både veifarende turister og bygdas egne folk er hjertelig velkommen til å benytte seg av denne muligheten til å bese kirken, tenne lys og ha en stille stund.

Båstad kirke er åpen veikirke Trøgstad kirke fra år 1250.

Benytt også gjerne anledningen til å se våre vakre kirkegårder med mange fredede gravminner.

Båstad kirke er åpen veikirke Fredede gravminner i støpejern, fra teigen Hov lille på Båstad kirkegård.

Jul21
Søndag, Juli 21, 2019