Gode kandidater til menighetsrådsvalget!

Gode kandidater til menighetsrådsvalget!

Lokalt er det mange gode kandidater som ønsker å stille opp for menighetene de neste fire årene. Berit Movik Lo (bildet) er førstekandidat fra Trøgstad menighet. Bjørn Brustugun er førstekandidat fra Båstad menighet. Til sammen skal 3 fra hver menighet utgjøre det felles menighetsrådet. Det er også valg til bispedømmerådet/Kirkemøtet. Trykk på "Les mer" og les/last ned brosjyren om de lokale kandidatene og om kandidatene til de to listene til bispedømmerådsvalget.

Kirkevalget finner sted 13. og 14. september i kommunehuset, samtidig som de offentlige valgene. Du kan også forhåndsstemme på kirkekontoret i åpningstiden klokka 09-15, samt til klokka 18 uka før valget. Vi har også åpent for forhåndsstemming lørdag 29. august og 5. september klokka 10-14.
 

Gode kandidater til menighetsrådsvalget!

 Bjørn Brustugun (bilde til venstre) er førstekandidat fra Båstad menighet.  

Trykk på dokumentet "brosjyre..." under for å lese om alle kandidatene som stiller til menighetsrådsvalget i Trøgstad og Båstad.

Følg denne lenken for å lese om kandidatene til bispedømmerådsvalget. Det er to lister: Mangfoldig folkekirke (nominasjonskomiteens liste) og Åpen folkekirkes liste: 

https://kirken.no/nb-NO/om-kirken/slik-styres-kirken/kirkevalget/kandidatlister/Diocese/?id=974760533#Mangfoldig

 

 

Relaterte dokumenter
Mar28
Torsdag, Mars 28, 2019
17:00 Familiemiddag - knøttesang, Miniklubb og Barnegospel
I Kirkestua.
 
Mar31
Søndag, Mars 31, 2019
11:00 Gudstjeneste i Båstad kirke
Apr2
Tirsdag, April 2, 2019
19:00 Møte i menighetsrådet/fellesrådet
Kirkestua
 
Powered by Cornerstone