Gode kandidater til menighetsrådsvalget!

Lokalt er det mange gode kandidater som ønsker å stille opp for menighetene de neste fire årene. Berit Movik Lo (bildet) er førstekandidat fra Trøgstad menighet. Bjørn Brustugun er førstekandidat fra Båstad menighet. Til sammen skal 3 fra hver menighet utgjøre det felles menighetsrådet. Det er også valg til bispedømmerådet/Kirkemøtet. Trykk på "Les mer" og les/last ned brosjyren om de lokale kandidatene og om kandidatene til de to listene til bispedømmerådsvalget.

Kirkevalget finner sted 13. og 14. september i kommunehuset, samtidig som de offentlige valgene. Du kan også forhåndsstemme på kirkekontoret i åpningstiden klokka 09-15, samt til klokka 18 uka før valget. Vi har også åpent for forhåndsstemming lørdag 29. august og 5. september klokka 10-14.

Gode kandidater til menighetsrådsvalget!

Bjørn Brustugun (bilde til venstre) er førstekandidat fra Båstad menighet.

Trykk på dokumentet "brosjyre..." under for å lese om alle kandidatene som stiller til menighetsrådsvalget i Trøgstad og Båstad.

Følg denne lenken for å lese om kandidatene til bispedømmerådsvalget. Det er to lister: Mangfoldig folkekirke (nominasjonskomiteens liste) og Åpen folkekirkes liste: