Liv Serina og Reidar på plass i Festningsåsen!

Nå er det like før den nye soknepresten, Reidar Strand, starter å arbeide hos oss. - Alle er hjertelig velkommen til innsettelsesgudstjenesten i Trøgstad kirke den 6. september, sier prost Elisabeth Guthus og menighetsrådsleder Børre Børresen. Det blir kirkekaffe på Kirkestallen etterpå og en god mulighet til å bli litt kjent med det nye presteparet.

Planen var at det nye presteparet skulle bosette seg i presteboligen på Prestegården, men planene har blitt veltet av skattemyndighetenes ganske strenge fordelsbeskatning, sier kirkeverge Gunnlaug Brenne. Foreløpig leier de en leilighet i Festningsåsen, og tanken er å eventuelt kjøpe seg et hus i Trøgstad dersom ikke skattemyndighetene gjør om på reglene sine. - Uansett er Liv Serina og Reidar hjertelig velkomne i bygda, og benytt gjerne mulighet til å treffe dem den 6. september i gudstjenesten og kirkekaffen, avslutter kirkevergen.

Jan21
Mandag, Januar 21, 2019
10:30 Babysang på Kirkestallen

Jan27
Søndag, Januar 27, 2019
18:00 Ung messe i Båstad kirke

Jan28
Mandag, Januar 28, 2019
10:30 Babysang på Kirkestallen

Jan30
Onsdag, Januar 30, 2019
19:00 Sjømannskirkekveld i Kirkestallen
Variert program. Loddsalg og vafler!

Jan31
Torsdag, Januar 31, 2019