Knøttesang og minigospel!

Det er så mange som vil delta på sangtiltak etter babysang at vi nå deler sangopplegget vårt i to; Knøttesang er for barn i alder 1-2 år og Minigospel for barn i alderen 3-5 år. Den ekstra gode nyheten er at det skjer samtidig, og hele familien kan delta i middag og opplegget etterpå hvis de ønsker. Trykk på "les mer!"

”KNØTTESANG” OG ”MINIGOSPEL”

I høst får ”Småbarnssangen” en ny vri. Den erstattes med ”Knøttesang” for barn mellom 1-2 år og ”Minigospel” for barn mellom 3-5 år. Som tidligere blir samlingene annenhver torsdag i Kirkestua i Båstad, men i stedet for kveldsmat blir det servering av enkel middag for hele familien fra kl 17-17.30. Etterpå har vi sang- og musikksamling inndelt etter alder. For de minste blir det lek med rim og regler, rytmeinstrumenter, nye og gamle sanger. For de større blir det litt mer liv og røre, sanger med og uten singback. De minste må ha følge av en voksen, mens de større kan delta på musikksamlingen uten voksen dersom de ønsker. Vi avslutter felles kl 18.15.

Høres det fristende ut å komme til ferdig middag, samtidig som barna får en fin musikkopplevelse, så meld dere på. Besteforeldre eller andre voksne kan også følge barna. Middagen koster 20,- for barn, 40,- for voksne, max 100,- pr. familie.

Første samling blir 10. september.

Ledere er Ingeborg Linnerud og Torunn A. Wethelund.

For mer info og påmelding kontakt Torunn på mail: toweth@hotmail.com eller 41569629.

Påmeldingsfrist 8. september. Velkommen!

Lekende_barn_EllaOkstad.jpg

Jul21