Knøttesang og minigospel

Velkommen til ”Knøttesang” for barn mellom 1-3år og ”Minigospel” for barn mellom 3-5 år. Samlingene er annenhver torsdag i Kirkestua i Båstad, med servering av enkel middag for hele familien fra kl 17-17.30. Etterpå har vi sang- og musikksamling inndelt etter alder.

”Knøttesang” er for barn mellom 1-3 år og ”Minigospel” for barn mellom 3-5 år  i Kirkestua i Båstad. Vi starter med enkel middag for hele familien fra kl 17-17.40. Etterpå har vi sang- og musikksamling inndelt etter alder. For de minste blir det lek med rim og regler, rytmeinstrumenter, nye og gamle sanger. For de større blir det litt mer liv og røre, sanger med og uten singback pluss litt annet program også. De minste må ha følge av en voksen, mens de større kan delta på musikksamlingen uten voksen dersom de ønsker. Vi avslutter senest kl 18.30.

Høres det fristende ut å komme til ferdig middag, samtidig som barna får en fin musikkopplevelse, så meld dere på. Besteforeldre eller andre voksne kan også følge barna.

Pris pr middag:  barn:15 kr, voksen:30 kr, maxfamiliepris 75 kr

For mer info og påmelding kontakt med kirkekontoret;  post@trogstad.kirken.no; Kirkekontoret tlf 69681790  eller til Berit Movik Lo, tlf 99702658

Velkommen!

Knøttesang og minigospelKnøttesang