Vil du være med og påvirke hvordan gudstjenesten skal være??

Gudstjenesteutvalget i menighetene våre initierer nå nytenkning rundt gudstjenestene våre. Har du tanker om hva du savner i gudstjenesten, hva som burde vært annerledes? Da kan du komme på gudstjenesteseminar onsdag 25.11 klokka 1830 på Kirkestua, Båstad.

INVITASJON TIL GUDSTJENESTESEMINAR

Onsdag 25.11 kl. 18.30 - 21 skal det være et åpent gudstjenesteseminar på Kirkestua.
Gudstjenesteutvalget inviterer alle som er interessert i / nysgjerrige på å høre litt mer om ny gudstjenesteordning.

Sokneprest Reidar snakker om gudstjenestens oppbygning og hvorfor vi sier og synger det vi gjør. Kateket Elin sier noe om barn og unges medvirkning i gudstjenesten.
Vi får smakebiter på ny liturgi både i ord og tone ved organist Natalia, og på gitar ved Niklas og Tor-Egil.

Trøgstad og Båstad Menigheter sitt bilde.

Sep18
Onsdag, September 18, 2019
19:00 Strikkekafè onsdag 18.9 kl. 19.
Ta med strikketøyet (hvis du har noe) og kaffekopp og møt opp i Kirkestallen kl. 19 for ei trivelig kveldsstund. Vi får servert kaffe, og noen strikker og noen prater, og noen strikker og prater! Ses vi?

Sep22
Søndag, September 22, 2019
11:00 Søndag 22.9.2019: Gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Solfrid Leinebø Seljås
Innsettelses-Gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Solfrid Leinebø Seljås. Runo Lilleaasen (prosten) deltar, Ambolten synger, og Mina og Hans Petter Ringstad spiller. Nattverd. Offer til menighetsarbeidet. Etter gudstjenesten, serverer menighetsrådet kirkekaffe i Kirkestallen.
Sep29
Søndag, September 29, 2019
11:00 Søndag 29.9: Båstad kirke kl. 11 - Misjonsgudstjeneste v/Geir Braadlie og Unni Holm Olsen.
Misjonsgudstjeneste i Båstad kirke kl. 11. Preken v/Unni Holm Olsen. Ofring til Etiopia-prosjektet. Misjonsutvalget serverer enkel kirkekaffe etter gudstjenesten.