Familieleir på Tjellholmen 1.-3. juli

Også i sommer arrangerer Trøgstad og Båstad menigheter familieleir på Tjellholmen leirsted, 1.-3.juli! Leirstedet ligger nydelig til på en øy i Hvaler-skjærgården. Leiren er en del av menighetens trosopplæringsarbeid, ”Størst av alt”, og passer for folk i alle aldre. Leiren er også åpen for de som ikke bor i Trøgstad, så her er det bare å invitere med seg liten og stor til en uforglemmelig sommeropplevelse!

Det legges opp til en variert helg med uteaktiviteter, fritid, kiosk, kano, fisking, bading, sol & varme, lek & moro, underholdning, tid, stillhet og godt fellesskap.

Med oss i år har vi Beate Nes, kateket i Stryn, som bidrar på bibeltimen lørdag og gudstjenesten på søndag.

Kanskje du vil ta med deg barnebarna på tur? Eller kanskje dere kommer hele familien? Eller kommer du alene? Uansett – det er plass for alle!

Vi vil at barn under 15 år skal komme på leir med voksne, slik at noen har spesielt ansvar for dem.

Familieleir på Tjellholmen 1.-3. juli

Priser for fredag til søndag:

0 – 4 år: gratis

Fra fylte 4 år til og med 10år: kr 500 pr.p

Fra fylte 11 år og oppover: kr 700 pr. p

Maksimalpris pr familie på kr 2200 for hele oppholdet.

Med familie mener vi mor og/eller far (evt besteforeldre) + barn.

Leiren starter: fredag kl 17.00 og avsluttes: søndag kl 15.00.

Jul21
Søndag, Juli 21, 2019