Menighetenes side på Facebook

Der får du mer informasjon om gudstjenester og andre arrangementer i menighetenes regi. Gå inn på Facebook og søk opp "Trøgstad og Båstad menigheter." Nettsiden som du er inne på nå bruker vi til mer generell informasjon. Hjemmesiden vår på nett er under utbedring, og om en stund håper vi å ha en bedre og mer informativ hjemmeside tilgjengelig for deg!

Her vil vi om en stund legge ut for eksempel sakspapirer fra møter i menighetsrådet og fellesrådet, informasjon om gravlegater og andre tjenester vi kan hjelpe deg med på kirkegården, hvordan du går frem når du ønsker å døpe barnet ditt osv. Her på hjemmesiden finner du gamle utgaver av Menighetsbladet, hvem som er medlemmer i menighetsrådet og annen generell informasjon. Du kan også kontakte oss på mail via hjemmesiden. Se under fanen "Kontakt oss."

Jan21
Mandag, Januar 21, 2019
10:30 Babysang på Kirkestallen

Jan27
Søndag, Januar 27, 2019
18:00 Ung messe i Båstad kirke

Jan28
Mandag, Januar 28, 2019
10:30 Babysang på Kirkestallen

Jan30
Onsdag, Januar 30, 2019
19:00 Sjømannskirkekveld i Kirkestallen
Variert program. Loddsalg og vafler!

Jan31
Torsdag, Januar 31, 2019