Velkommen til Veikirken!

Mellom klokka 14 og 17 kan du stikke innom kirkene våre hver dag i sommer. Hyggelig vertskap tar deg imot - du kan gå inn og se deg om, få info om kirken, eller bare sitte ned og ha en rolig stund. Siden begge våre kirker ligger ved Rv 22, er det veldig naturlig for oss å ha åpne Veikirker, sier leder i menighetsrådet Berit Movik Lo. - Vi er så heldige at det er mange frivillige som ønsker å være vertskap hvert år! Uten disse ville det ikke vært mulig, sier hun. Klikk på "les mer" for bilder fra kirkene våre.

Velkommen til Veikirken! Båstad kirke

Velkommen til Veikirken! Trøgstad kirke

Velkommen til Veikirken! Veikirkelogoen

Velkommen til Veikirken! Interiør i Trøgstad kirke som er fra år 1250 og er et automatisk fredet kulturminne.

Velkommen til Veikirken! Båstad kirke ble restaurert i 2009/2010 i forbindelse med 150-årsjubileumet i 2010. Bl. a fikk kirken helt nytt tårn, bildet er fra denne prosessen.

Mar28
Torsdag, Mars 28, 2019