"Kjøp en stol" til Kirkestallen!90 stoler skal trekkes om. Bli med på spleiselaget!

"Kjøp en stol" til Kirkestallen!

Oppussingen av Kirkestallen fortsetter og nå skal alle stolene trekkes om i mer moderne farger. Du inviteres til å bidra til oppussingen gjennom å finansiere en stol eller flere. Send kr. 450,- til Trøgstad menighets konto 1140.20.16835, eller kom innom kirkekontoret og få med deg en lapp med fremgangsmåte. Trøgstad sparebank har bidratt i andre deler av prosjektet med kr. 35.000,- til ny inngangsdør. Se bilde ved å trykke på "les mer."

Omtrekking av 1 stol koster kr. 450,- Ved å være med på "Kjøp en stol" kan du bidra med 1 eller flere, så mange du ønsker. Når du foretar innbetalingen din til Trøgstad menighets konto 1140.20.16835 er det fint om du merker innbetalingen med "Kjøp en stol."

Det har skjedd mye nytt på Kirkestallen siden i sommer da begge salene ble malt om og ny belysning kom på plass. Nylig ble den nye inngangsdøra montert. Hele utgiften til døra som kom på kr. 35.000,- er dekket av Trøgstad sparebank som en gave. "Det er raust og bidrar virkelig flott inn i oppussingen av Kirkestallen," sier leder i menighetsrådet Berit Movik Lo. På bildet ser vi også Børre Børresen og Vidar Sørby som står på for oppussingsprosjektet både titt og ofte.

"Kjøp en stol" til Kirkestallen!

Jun23
Søndag, Juni 23, 2019
11:00 Gudstjeneste søndag 23.6 kl. 11 i Båstad kirke.
Gudstjeneste i Båstad kirke kl. 11 v/Einar Huglen. Offer til menighetsarbeidet. Enkel kirkekaffe.
1 dag St. Hansaften 2019 v/Muggeby-landet og utsikt over Øyeren!.
Tradisjonen tro: St.Hans-feiring hos Rita og Knut Østbye v/Muggeby. Ta med noe å sitte på, grillmat og drikke til eget bruk. Velkommen!
Jun30
Søndag, Juni 30, 2019
11:00 Søndag 30.6 kl. 11: Gudstjeneste på Trøgstad Fort.
Gudstjeneste på Fortet - v/Reidar Strand - i samarbeid med GammelTekniskForening. Offer til menighetsarbeidet. Kirkekaffe.