"Kjøp en stol" til Kirkestallen!90 stoler skal trekkes om. Bli med på spleiselaget!

"Kjøp en stol" til Kirkestallen!

Oppussingen av Kirkestallen fortsetter og nå skal alle stolene trekkes om i mer moderne farger. Du inviteres til å bidra til oppussingen gjennom å finansiere en stol eller flere. Send kr. 450,- til Trøgstad menighets konto 1140.20.16835, eller kom innom kirkekontoret og få med deg en lapp med fremgangsmåte. Trøgstad sparebank har bidratt i andre deler av prosjektet med kr. 35.000,- til ny inngangsdør. Se bilde ved å trykke på "les mer."

Omtrekking av 1 stol koster kr. 450,- Ved å være med på "Kjøp en stol" kan du bidra med 1 eller flere, så mange du ønsker. Når du foretar innbetalingen din til Trøgstad menighets konto 1140.20.16835 er det fint om du merker innbetalingen med "Kjøp en stol."

Det har skjedd mye nytt på Kirkestallen siden i sommer da begge salene ble malt om og ny belysning kom på plass. Nylig ble den nye inngangsdøra montert. Hele utgiften til døra som kom på kr. 35.000,- er dekket av Trøgstad sparebank som en gave. "Det er raust og bidrar virkelig flott inn i oppussingen av Kirkestallen," sier leder i menighetsrådet Berit Movik Lo. På bildet ser vi også Børre Børresen og Vidar Sørby som står på for oppussingsprosjektet både titt og ofte.

"Kjøp en stol" til Kirkestallen!

Des16
Søndag, Desember 16, 2018
18:00 "Vi synger jula inn" i Båstad kirke
Takkoffer til Kirkens Nødhjelp.

Des21
Fredag, Desember 21, 2018
18:00 "Vi synger jula inn" i Trøgstad kirke
Takkoffer til Kirkens Nødhjelp

Des24
Mandag, Desember 24, 2018
12:00 Gudstjeneste på Trøgstadheimen
15:00 Julegudstjeneste i Båstad kirke
v/sokneprest Reidar Strand. Takkoffer til menighetens sorggruppearbeid
16:15 Julegudstjeneste i Trøgstad kirke
v/Reidar Strand. Takkoffer til menighetens sorggruppearbeid.
Des25
Tirsdag, Desember 25, 2018
12:00 Høytidstgudstjeneste
V/sokneprest Reidar Strand. Dåp og nattverd. Takkoffer til Kirkens Bymisjon.