"Kjøp en stol" til Kirkestallen!90 stoler skal trekkes om. Bli med på spleiselaget!

"Kjøp en stol" til Kirkestallen!

Oppussingen av Kirkestallen fortsetter og nå skal alle stolene trekkes om i mer moderne farger. Du inviteres til å bidra til oppussingen gjennom å finansiere en stol eller flere. Send kr. 450,- til Trøgstad menighets konto 1140.20.16835, eller kom innom kirkekontoret og få med deg en lapp med fremgangsmåte. Trøgstad sparebank har bidratt i andre deler av prosjektet med kr. 35.000,- til ny inngangsdør. Se bilde ved å trykke på "les mer."

Omtrekking av 1 stol koster kr. 450,- Ved å være med på "Kjøp en stol" kan du bidra med 1 eller flere, så mange du ønsker. Når du foretar innbetalingen din til Trøgstad menighets konto 1140.20.16835 er det fint om du merker innbetalingen med "Kjøp en stol."

Det har skjedd mye nytt på Kirkestallen siden i sommer da begge salene ble malt om og ny belysning kom på plass. Nylig ble den nye inngangsdøra montert. Hele utgiften til døra som kom på kr. 35.000,- er dekket av Trøgstad sparebank som en gave. "Det er raust og bidrar virkelig flott inn i oppussingen av Kirkestallen," sier leder i menighetsrådet Berit Movik Lo. På bildet ser vi også Børre Børresen og Vidar Sørby som står på for oppussingsprosjektet både titt og ofte.

"Kjøp en stol" til Kirkestallen!

Jul22
Søndag, Juli 22, 2018
11:00 "Sommermesse med litterære spor" i Trøgstad kirke
v/ prost Elisabeth Yrwing Guthus