Trøgstad sparebank med raus gave til KirkestallenDøra under montering. Fra venstre Berit Movik Lo, Børre Børresen og Vidar Sørby.

Trøgstad sparebank med raus gave til Kirkestallen

Det er mange oppussingsbehov som er avdekket gjennom prosjektet som nå pågår for å ruste opp og modernisere Kirkestallen. I den forbindelse søkte Kirkestallenkomiteen banken om støtte. Trøgstad sparebank sa ja og bidrar med kr. 35.000,- som i sin helhet dekker utgiften til ny inngangsdør. Stikk bortom Stallen selv og se på det pene resultatet!
Jun23
Søndag, Juni 23, 2019
11:00 Gudstjeneste søndag 23.6 kl. 11 i Båstad kirke.
Gudstjeneste i Båstad kirke kl. 11 v/Einar Huglen. Offer til menighetsarbeidet. Enkel kirkekaffe.
1 dag St. Hansaften 2019 v/Muggeby-landet og utsikt over Øyeren!.
Tradisjonen tro: St.Hans-feiring hos Rita og Knut Østbye v/Muggeby. Ta med noe å sitte på, grillmat og drikke til eget bruk. Velkommen!
Jun30
Søndag, Juni 30, 2019
11:00 Søndag 30.6 kl. 11: Gudstjeneste på Trøgstad Fort.
Gudstjeneste på Fortet - v/Reidar Strand - i samarbeid med GammelTekniskForening. Offer til menighetsarbeidet. Kirkekaffe.