"Alltid på onsdag"

er et relativt nytt tiltak fra folkekirken i bygda vår. I tillegg til at det alltid er gudstjeneste på søndager, ønsker menighetsrådet å etablere et fast ukedagstiltak. Tanken er at det alltid skal være ett eller annet tiltak eller arrangement på onsdager, enten i kirkene eller i menighetshusene, eller andre steder. Det kan være alt fra kulturtiltak, foredrag, turer, sosiale arrangementer, åpen kirke, musikkmeditasjon i kirkene, bibelopplæring eller andre ting. Det er noen faste arrangement hver måned: Den andre onsdagen hver mnd er det Åpen kirke med ulike musikkinnslag. Den tredje onsdagen hver mnd er det Strikkecafe i Kirkestallen. Trykk på "les mer" for hele programmet høsten 2017.

Alle samlingene starter klokka 19 hvis ikke annet er spesifisert.

06.09:  Besøk hos Trøgstad Trial i Kirkeskogen (treningsområdet ligger ved Furukollen, på veien mot Havnås fra Skjønhaug.)

13.09:  Musikk i Åpen kirke. Trøgstad kirke.

20.09:  Strikkecafe på Kirkestallen, Skjønhaug. Ta med deg egen kopp, så fylles den med god te eller kaffe!

27.09:  Tur med stille vandring. Start ved Kirkestallen.

04.10:  Spillkveld for små og store i Kirkestallen. NB: Starttidspunkt er klokka 18.

11.10:  Musikk i Åpen kirke. Trøgstad kirke.

18.10:  Frivilligfest! Fest for alle som på en eller annen måte bidrar i lokalkirkens arbeid med sitt frivillige (i betydningen dugnad/ubetalt tjeneste) engasjement. Foregår på Kirkestallen.

Det blir servert god mat og vi får besøk og foredrag ved filosofiprofessor Henrik Syse!

25.10:  Strikkecafe på Kirkestallen, Skjønhaug. (Denne måneden på den fjerde onsdagen i mnd, pga arrangementet forrige uke.)

01.11: Tur med stille vandring. Oppmøte ved Kirkestua, Båstad.

08.11: Musikk i Åpen kirke. Trøgstad kirke.

15.11: Strikkecafe på Kirkestallen.

22.11:  Dypdykk i Bibelen 1. Med sokneprest Reidar Strand, på Kirkestua, Båstad

29.11: Dypdykk i Bibelen 2. Med sokneprest Reidar Strand, på Kirkestua, Båstad.

06.12: Adventskonsert med koret Ambolten i Trøgstad kirke.

Jul21
Søndag, Juli 21, 2019