Ny medarbeider i trosopplæringen

Noen kjenner kanskje igjen fjeset, for helt ny er hun ikke... Berit Movik Lo som starter som trosopplæringsmedarbeider 1. september var sentral i prosjektfasen til arbeidet med trosopplæringen for barn og unge som prosjektleder fra 2006 til 2012.

Nå er hun tilbake i 50% stilling og skal i hovedsak arbeide med tiltak i trosopplæringen for de minste barna, fra 0 til 12 år. Men hun blir å finne også på andre arrangement og tiltak. Som noen kanskje vet har Berit vært leder i menighetsrådet/fellesrådet de siste to årene. Hun trer nå ut av den sentrale rollen og inntar istedet varaplass i rådet. -Jeg gleder meg veldig til å ha den direkte kontakten med barna og foreldrene igjen, sier Berit selv. Vi ønsker Berit velkommen som ny medarbeider og lykke til i det viktige arbeidet!

NB! Til deg som leser Menighetsbladet; etter trykking oppdaget vi at det er oppgitt feil mobilnummer til Berit i kontaktspalten på side 2 i bladet. Redaksjonen beklager dette; riktig mobilnummer er 99 70 26 58.

Nov17
Søndag, November 17, 2019
11:00 Gudstjeneste i Trøgstad kirke
v/ sokneprest Solfrid Leinebø Seljås