To kvelder med BIBELREISEN

Bibelreisen er et 4-timers kurs (2 x 2) som egner seg for alle som ønsker å få en oversikt over bibelhistorien. Onsdag 31.januar og onsdag 7.februar kl 19 holder kateket Elin Moskvil kurset i Kirkestua

Opplegget passer både for de som på forhånd er vel kjent med Bibelens fortellinger og de som er mer ukjente med dem.

Kurset på 4 timer fører deg langs den lange linja i bibelhistorien. Det skjer på en velprøvd formel: Stikkord + Bevegelse = Oversikt. Bibelfortellingene blir formidlet på en måte som angår livet. Du inviteres til å lære med kropp og sjel!

Dette blir en del av ALLTID PÅ EN ONSDAG på nyåret. Vi går gjennom Gamle testamentet onsdag 31.1 og Nye testamentet 7.2. Det er en fordel å være med begge samlingene for å få helheten, men kan du bare en av gangene er du uansett hjertelig velkommen!

Bibelreisen holdes av Kateket Elin som er kurset på Bibelselskapets opplegg, og trosopplæringsutvalget er ansvarlige for kvelden. Det serveres enkel kveldsmat.
Vi ønsker varmt velkommen til alle, uansett alder!

To kvelder med BIBELREISEN
Nov17
Søndag, November 17, 2019
11:00 Gudstjeneste i Trøgstad kirke