Det blir dugnader i og rundt menighetshusene våre onsdag 2.mai

Anleggskomiteen på Kirkestua og husstyret i Kirkestallen ønsker alle velkommen!

På Kirkestua planlegger anleggskomiteen å få gjort dette:

- vindusvask
- Vask av hyller og skuffer på kjøkkenet
- Vask av kjølerom
- Støvtørking mm
- Raking og feiing
Ta gjerne med utstyr til vasking og raking mm

Hilsen Anders Melland, leder i anleggskomiteen, Kirkestua

Husstyret på Kirkestallen har planer om det dette skal gjøres:

Det blir dugnader i og rundt menighetshusene våre onsdag 2.mai

Hovedrent kjøkken og kjølerom
- Hovedrent på toalettene
- Pusse vinduer
- Se over stolene og fjerne flekker

- Rydde loft til høyre i trappa
- Sope plass foran trappa
- Rake ute
- Gjøre ren takrenner nyere del
- Rydde kvist i skjæring langs riksveg

Ta gjerne med utstyr som trengs.
Hilsen Børre Børresen, leder i husstyret på Kirkestallen

Mai23
Onsdag, Mai 23, 2018
19:00 APO: Folkelig bibellesning - Kirkestallen kl.19
Trosforum for voksne" Tema er "folkelig bibellesning i praksis." Følges opp med tre onsdager til høsten, en i hver mnd sept-nov. Dette er tenkt å være en oppfølging av behov/ønsker som ble formidlet av deltagerne på Være-med-kurset i vinter. Ansvarlige: Reidar, Berit og Gunnlaug.

Mai26
Lørdag, Mai 26, 2018
11:00 Lørdag 26.5 kl. 11 - Konfirmasjonsgudstjeneste i Trøgstad kirke v/Elin Moskvil og Reidar Strand.
Konf.gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Elin Moskvil og Reidar Strand. Ofring til ungdomsarbeidet i menighetene.
13:00 Lørdag 26. mai kl. 13 Konfirmasjonsgudstjeneste i Trøgstad kirke v/Elin Moskvil og Reidar Strand.
Konfirmasjonsgudstjeneste i Trøgstad kirke kl.13 v/Elin Moskvil og Reidar Strand. Ofring til Ungdomsarbeidet i menighetene.

Mai27
Søndag, Mai 27, 2018
11:00 Søndag 27. mai kl. 11 Konfirmasjonsgudstjeneste i Trøgstad kirke v/Elin Moskvil og Reidar Strand.
Konfirmasjonsgudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Elin Moskvil og Reidar Strand. Ofring til Ungdomsarbeidet i menighetene.

Mai28
Mandag, Mai 28, 2018
10:00 Babysang i Kirkestallen
Babysang kl 10.30

Mai30
Onsdag, Mai 30, 2018
19:00 Tur til Bechs kapell i Båstad
Denne kvelden går vi tur til Bechs kapell ved Haakaas i Båstad. Vi nyter vårværet og naturen samtidig som vi får høre litt om historien til Bech og hans kapell. Frammøte ved Båstad kirke kl 18.50 for felles kjøring slik at alle finner fram!

Jun3
Søndag, Juni 3, 2018
11:00 Søndag 3. juni kl. 11 Konfirmasjonsgudstjeneste i Båstad kirke v/Elin Moskvil og Reidar Strand.
Konfirmasjonsgudstjeneste kl. 11 i Båstad kirke v/Elin Moskvil og Reidar Strand. Ofring til Ungdomsarbeidet i menighetene.
Jun4
Mandag, Juni 4, 2018