FAMILIELEIR på Tjellholmen på Hvaler i sommer!

Trøgstad og Båstad menigheter inviterer til FAMILIELEIR på Tjellholmen 29.juni - 1.juli. Leiren passer for små og store i alle aldre! Påmelding senest 22.juni
FAMILIELEIR på Tjellholmen på Hvaler i sommer!

Også i sommer arrangerer Trøgstad og Båstad menigheter familieleir på Tjellholmen leirsted, 29. juni – 1. juli.

Leirstedet ligger nydelig til på en øy i Hvaler-skjærgården. Leiren er en del av menighetens trosopplæringsarbeid, ”Størst av alt”, og passer for folk i alle aldre. Leiren er også åpen for de som ikke bor i Trøgstad, så her er det bare å invitere med seg liten og stor til en uforglemmelig sommeropplevelse!

Det legges opp til en variert helg med uteaktiviteter, bibel, fritid, kiosk, kano, fisking, bading, sol & varme, lek & moro, underholdning, tid, stillhet og godt fellesskap.

Kanskje du vil ta med deg barnebarna på tur? Eller kanskje dere kommer hele familien? Eller kommer du alene? Uansett – det er plass for alle!

Vi vil at barn under 15 år skal komme på leir med voksne, slik at noen har spesielt ansvar for dem.

Priser for fredag til søndag:

0 – 4 år: gratis

Fra fylte 4 år til og med 10 år: kr 500 pr. pers

Fra fylte 11 år og oppover: kr 700 pr. pers

Maksimalpris pr familie på kr 2200 for hele oppholdet.

Med familie mener vi mor og/eller far (evt besteforeldre) + barn.

Start: fredag kl 17.00.

Avsluttes: søndag kl 10.00 (NB! endret tid fht tidligere år)

Påmelding helst på mail til: berit.lo@trogstad.kirken.no eller til Trøgstad kirkekontor, Kirkeveien 17, 1860 Trøgstad.

For mer informasjon – kontakt Berit Movik Lo, tlf 997 02 658

SISTE PÅMELDINGSFRIST 22. JUNI!

Mai23
Torsdag, Mai 23, 2019
17:00 Familiemiddag - knøttesang, Miniklubb og Barnegospel
I Kirkestua.

Mai25
Lørdag, Mai 25, 2019
11:00 Lørdag 25.5 kl. 11: Konfirmasjonsgudstjeneste i Båstad kirke
Lørdag 25.5: Konfirmasjonsgudstjeneste i Båstad kirke kl. 11 - v/Elin Moskvil og Reidar Strand. Offer til menighetens ungdomsarbeide.
Mai26
Søndag, Mai 26, 2019
11:00 Søndag 26.5 kl. 11: Konfirmasjonsgudstjeneste i Båstad kirke
Konfirmasjonsgudstjeneste i Båstad kirke kl. 11 v/Elin Moskvil og Reidar Strand. Offer til menighetens ungdomsarbeide.