Gudstjenester i Trøgstad og Båstad menigheter sommeren 2018

Merk dere datoene 8.juli, 22.juli og 5.august. Da er det gudstjenester i en kirkene våre. Les mer om de forskjellige gudstjenestene her:

Dette skjer i Trøgstad og Båstad meningheter

Sommeren 2018

Gudstjenester i Trøgstad og Båstad menigheter sommeren 2018

1. juli                   Ingen gudstjeneste i bygda – reis gjerne en tur til våre nabomenigheter.

8. juli kl. 18         Kveldsgudstjeneste i Båstad kirke v/ Dag Mysen

15. juli                 Ingen gudstjeneste i bygda – reis gjerne en tur til våre nabomenigheter.

22. juli kl. 11       «Sommermesse med litterære spor» i Trøgstad kirke         v/ Elisabet Yrwing Guthus.
Vi synger salmer av bl.a Einar Skjæråsen, Erik Bye og Astrid Lindgren, og vi lar to av Alf Prøysens kjære tekster; «Kveldssang for Laffen» og «Du skal få en dag i mårå» gi farge til gudstjenesten.. Et litterært spor vil også komme fra André Bjerkes diktning – i år er det 100 år siden han ble født, og i prekenen vil hans trosuttrykk gis oppmerksomhet. Vel møtt til en annerledes sommergudstjeneste i Trøgstad kirke!

29. juli                 Ingen gudstjeneste i bygda – reis gjerne en tur til våre nabomenigheter.

5. august kl. 11   Gudstjeneste i Båstad kirke v/ Elisabet Yrwing Guthus

12. august kl. 11 Gudstjeneste på Sandstangen v/ Reidar Strand

Sep18
Onsdag, September 18, 2019
19:00 Strikkekafè onsdag 18.9 kl. 19.
Ta med strikketøyet (hvis du har noe) og kaffekopp og møt opp i Kirkestallen kl. 19 for ei trivelig kveldsstund. Vi får servert kaffe, og noen strikker og noen prater, og noen strikker og prater! Ses vi?

Sep22
Søndag, September 22, 2019
11:00 Søndag 22.9.2019: Gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Solfrid Leinebø Seljås
Innsettelses-Gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Solfrid Leinebø Seljås. Runo Lilleaasen (prosten) deltar, Ambolten synger, og Mina og Hans Petter Ringstad spiller. Nattverd. Offer til menighetsarbeidet. Etter gudstjenesten, serverer menighetsrådet kirkekaffe i Kirkestallen.
Sep29
Søndag, September 29, 2019
11:00 Søndag 29.9: Båstad kirke kl. 11 - Misjonsgudstjeneste v/Geir Braadlie og Unni Holm Olsen.
Misjonsgudstjeneste i Båstad kirke kl. 11. Preken v/Unni Holm Olsen. Ofring til Etiopia-prosjektet. Misjonsutvalget serverer enkel kirkekaffe etter gudstjenesten.