Gudstjenester i Trøgstad og Båstad menigheter sommeren 2018

Merk dere datoene 8.juli, 22.juli og 5.august. Da er det gudstjenester i en kirkene våre. Les mer om de forskjellige gudstjenestene her:

Dette skjer i Trøgstad og Båstad meningheter

Sommeren 2018

Gudstjenester i Trøgstad og Båstad menigheter sommeren 2018

1. juli                   Ingen gudstjeneste i bygda – reis gjerne en tur til våre nabomenigheter.

8. juli kl. 18         Kveldsgudstjeneste i Båstad kirke v/ Dag Mysen

15. juli                 Ingen gudstjeneste i bygda – reis gjerne en tur til våre nabomenigheter.

22. juli kl. 11       «Sommermesse med litterære spor» i Trøgstad kirke         v/ Elisabet Yrwing Guthus.
Vi synger salmer av bl.a Einar Skjæråsen, Erik Bye og Astrid Lindgren, og vi lar to av Alf Prøysens kjære tekster; «Kveldssang for Laffen» og «Du skal få en dag i mårå» gi farge til gudstjenesten.. Et litterært spor vil også komme fra André Bjerkes diktning – i år er det 100 år siden han ble født, og i prekenen vil hans trosuttrykk gis oppmerksomhet. Vel møtt til en annerledes sommergudstjeneste i Trøgstad kirke!

29. juli                 Ingen gudstjeneste i bygda – reis gjerne en tur til våre nabomenigheter.

5. august kl. 11   Gudstjeneste i Båstad kirke v/ Elisabet Yrwing Guthus

12. august kl. 11 Gudstjeneste på Sandstangen v/ Reidar Strand