Onsdag 5.september i Kirkestallen: Folkelig bibellesning i praksis

Onsdag kveld er «Folkelig bibellesning i praksis» tema når vi arrangerer «Trosforum for voksne».

Man ikke trenger å ha noen forhåndskunnskap om bibelen for å være med. Ta gjerne med bibel, om du har.

Det blir enkel kveldsmat i løpet av kvelden.  Arrangementet er i Kirkestallen.

Utover høsten blir det to onsdager med «Trosforum for voksne».  Begge kveldene er en del av Trøgstad og Båstad menigheters «Alltid på en onsdag». Neste kveld er 7.november.

Jun23
Søndag, Juni 23, 2019
11:00 Gudstjeneste søndag 23.6 kl. 11 i Båstad kirke.
Gudstjeneste i Båstad kirke kl. 11 v/Einar Huglen. Offer til menighetsarbeidet. Enkel kirkekaffe.
1 dag St. Hansaften 2019 v/Muggeby-landet og utsikt over Øyeren!.
Tradisjonen tro: St.Hans-feiring hos Rita og Knut Østbye v/Muggeby. Ta med noe å sitte på, grillmat og drikke til eget bruk. Velkommen!
Jun30
Søndag, Juni 30, 2019
11:00 Søndag 30.6 kl. 11: Gudstjeneste på Trøgstad Fort.
Gudstjeneste på Fortet - v/Reidar Strand - i samarbeid med GammelTekniskForening. Offer til menighetsarbeidet. Kirkekaffe.