Høstsalg i Kirkestua i Båstad lørdag 15.september

Nok en gang kan vi invitere til HØSTSALGET i Kirkestua i Båstad.

Vi har hatt høstsalg siden 1982 for å samle inn penger til Kirkestua, slik at den kan framstå som et flott og godt vedlikeholdt menighetshus i bygda vår.

Vi har et innholdsrikt basarbord, og kan også i år reklamere med lam og gris som gevinster, ved siden av alle de andre gevinstene som strømmer inn fra gode givere. Vi fortsetter med loppemarked i barnehagen, og med fiskedammen som er en populær aktivitet for de minste. Utenfor Kirkestua blir det salg av popcorn og grillmat.

Vi serverer vafler og kaffe gratis, som alltid

Ved oppstarten kl 10 spiller Hanne Marie Haakaas  på trappa inn til Kirkestua. Der vil også barn fra Familiemiddagen synge noen sanger. Bjørn Ringstad og Karsten Rasmussen står for underholdning og allsang inne i Kirkestua i løpet av dagen.

Trekning kl 13.00

Innlevering av lopper og gevinster fredag 14.september fra kl 17.00 til 19.00

Velkommen til en hyggelig dag i Kirkestua!

Jun23
Søndag, Juni 23, 2019
11:00 Gudstjeneste søndag 23.6 kl. 11 i Båstad kirke.
Gudstjeneste i Båstad kirke kl. 11 v/Einar Huglen. Offer til menighetsarbeidet. Enkel kirkekaffe.
1 dag St. Hansaften 2019 v/Muggeby-landet og utsikt over Øyeren!.
Tradisjonen tro: St.Hans-feiring hos Rita og Knut Østbye v/Muggeby. Ta med noe å sitte på, grillmat og drikke til eget bruk. Velkommen!
Jun30
Søndag, Juni 30, 2019
11:00 Søndag 30.6 kl. 11: Gudstjeneste på Trøgstad Fort.
Gudstjeneste på Fortet - v/Reidar Strand - i samarbeid med GammelTekniskForening. Offer til menighetsarbeidet. Kirkekaffe.