Knøttesang, miniklubb og Barnegospel starter i Kirkestua høsten 2018

13.september starter familiearbeidet i Kirkestua opp etter sommeren. Vi serverer enkel middag for hele familien fra kl 17-ca 17.40. Middagen avsluttes med kort fellessamling før barna blir med i forskjellige grupper inndelt etter alder
Knøttesang, miniklubb og Barnegospel starter i Kirkestua høsten 2018

KNØTTESANG for barn ca 1 – 2 år

MINIKLUBB for barn ca 3 – 5 år

BARNEGOSPEL ca 5 år og oppover.

 

Knøttesangen er en fortsettelse av opplegget som brukes i Babysang-gruppene våre. Det er både sang og regler, og tilpasset aldersgruppa. Barna har med foreldre/foresatte. 

Miniklubben er sang, lek og samlingsstund Fint om en voksen er med barnet, men det går bra også om barnet er med alene.

Barnegospel er nytt, og blir stort sett synging med litt opplegg rundt. Gospelet er for barn som går siste år i barnehagen og oppover.  Barna trenger ikke ha  med foreldre/foresatte. 

Noen ganger har vi felles opplegg med hobbyaktiviteter eller lignende.

Familiemiddagene og de forskjellige gruppene er ca 2.hver torsdag. Det går an å være med i gruppene uten å spise middag på Kirkestua. Middager koster kr 15 pr barn, kr 35 for voksne og kr 90 pr familie. Makspris for et semester kr 600. Uansett skal melde dere på til kirkekontoret til Berit Movik Lo, tlf 99702658 eller mail berit.movik.lo@trogstad.kirken.no.  

Datoene som er satt opp er disse: 13.september, 27.september, 11.oktober, 25.oktober, 8.november, 22.november og 6.desember (med forbehold om endringer).  Følg gjerne med på vår hjemmeside www.trogstad.kirken.no eller på vår side på Facebook.

Ta kontakt med Berit Movik Lo på kirkekontoret for mer informasjon.

 

Powered by Cornerstone