Bandet Message til Båstad kirke onsdag 10.oktober

Onsdag kommer bandet Message til Båstad kirke. Message består av 7 sangere/musikere fra Indre Østfold og Høland.
Bandet Message til Båstad kirke onsdag 10.oktober

På 70 og 80-tallet var de meget aktive og populære i ulike kristne miljøer. Siden 2014  har 3 av den gamle besetningen fått med seg nye og yngre sangere og musikere. Stilart og sangutvalg er  og utvidet og modernisert. De fremstår nå som et allsidig band med stilart fra 80-tallet og nyere. Ballader med god rytme og flerstemte harmonier er kjennetegnet, og mest engelske, men også norske og egenproduserte tekster. De regner seg som et kristent konsertband med tydelig kristen profil.

Message består av Gjermund Nilsen, tangent, Tormod Aadalen, trommer, Kjell Husvik, bass og sang,  Aril Skjæringrud, gitar og sang, Terje Kingsrød, gitar og sang og Thom-Arild Hauge, piano.

I løpet av kvelden vil også Anastasia, datter av organist Natalia Bourlatchenka, delta.

Arrangementet begynner kl 19.00