Anne Kristin Aasmundtveit til Kirkestallen onsdag 31.oktober

Hun og mannen Sven er gjester når menighetene har sin årlige fest for frivillige medarbeidere.

Menighetsrådet inviterer til samling med "senkede skuldre og høy trivselsfaktor" med mat og forskjellig program.

Anne Kristin Aasmundtveit til Kirkestallen onsdag 31.oktober

Anne Kristin Aasmundtveit (f 1962) har lang erfaring med formidling. Hun er forfatter, redaktør og bibelforteller, og ansatt som rådgiver i Bibelselskapet. Sammen med illustratør Hilde Kramer vant hun Emmausprisen i 2006 og pris i Grafills «Årets vakreste bok» i 2007 for barneboka Gule roser til pappa. Hun har skrevet en rekke bøker både for barn og voksne, og er aktuell med Alle år har du sett meg. Bibel, bønner og salmer gjennom kirkeåret (2017). Aasmundtveit holder kurs i bibelfortelling og tekstlesning over hele landet. Se: www.bibel.no/kurs

Sven Aasmundtveit, er tidligere pastor i Frikirken, nå tidligpensjonist og ikonmaler. Han har skrevet mange salmer selv, og holder Bob Dylan-messer rundt om i landet. Siste boka han skrev, heter «Onsdagslunsj med ørkenfedrene», og mange kjenner ham fra bibelgruppeoppleggene «Han som er der du er».

Jun23
Søndag, Juni 23, 2019
11:00 Gudstjeneste søndag 23.6 kl. 11 i Båstad kirke.
Gudstjeneste i Båstad kirke kl. 11 v/Einar Huglen. Offer til menighetsarbeidet. Enkel kirkekaffe.
1 dag St. Hansaften 2019 v/Muggeby-landet og utsikt over Øyeren!.
Tradisjonen tro: St.Hans-feiring hos Rita og Knut Østbye v/Muggeby. Ta med noe å sitte på, grillmat og drikke til eget bruk. Velkommen!
Jun30
Søndag, Juni 30, 2019
11:00 Søndag 30.6 kl. 11: Gudstjeneste på Trøgstad Fort.
Gudstjeneste på Fortet - v/Reidar Strand - i samarbeid med GammelTekniskForening. Offer til menighetsarbeidet. Kirkekaffe.