"Folkelig bibellesning" i Kirkestallen ondag 7.november kl 19.00

Onsdag kveld er «Folkelig bibellesning i praksis» tema når vi arrangerer «Trosforum for voksne».

Vi leser en bibeltekst sammen og bruker tid, både hver for oss og sammen for å gå dypere inn i den. Man ikke trenger å ha noen forhåndskunnskap om bibelen for å være med. Ta gjerne med bibel, om du har. Det blir enkel kveldsmat i løpet av kvelden. Arrangementet er i Kirkestallen

Jun23
Søndag, Juni 23, 2019
11:00 Gudstjeneste søndag 23.6 kl. 11 i Båstad kirke.
Gudstjeneste i Båstad kirke kl. 11 v/Einar Huglen. Offer til menighetsarbeidet. Enkel kirkekaffe.
1 dag St. Hansaften 2019 v/Muggeby-landet og utsikt over Øyeren!.
Tradisjonen tro: St.Hans-feiring hos Rita og Knut Østbye v/Muggeby. Ta med noe å sitte på, grillmat og drikke til eget bruk. Velkommen!
Jun30
Søndag, Juni 30, 2019
11:00 Søndag 30.6 kl. 11: Gudstjeneste på Trøgstad Fort.
Gudstjeneste på Fortet - v/Reidar Strand - i samarbeid med GammelTekniskForening. Offer til menighetsarbeidet. Kirkekaffe.