Familiemiddag - Knøttesang – Miniklubb – Barnegospel

Torsdag 23.mai i Kirkestua. Avslutning før sommeren.

Vi serverer enkel middag for hele familien  kl 17. Etter middagen har vi samlingsstund for alle før vi deler oss i 3 grupper etter alder:

Familiemiddag - Knøttesang – Miniklubb – Barnegospel

Knøttesangen er en fortsettelse av opplegget som brukes i Babysang-gruppene våre. Det er både sang og regler, og tilpasset aldersgruppa.

Miniklubben er sang, lek og samlingsstund.  Barnegospel startet opp i høst, og er sang med litt opplegg rundt. Gospelet er for barn som går siste år i barnehagen og oppover.

Bildet er fra adventsverkstedet vi hadde før jul 2018

KNØTTESANG for barn ca 1 – 2 år

MINIKLUBB for barn ca 3 – 5 år

BARNEGOSPEL ca 5 år og oppover.

Samlingene er 2.hver torsdag utover våren.

Noen ganger har vi felles opplegg med hobbyaktiviteter eller lignende.

Familiemiddagene og de forskjellige gruppene er ca 2.hver torsdag. Det går an å være med i gruppene uten å spise middag på Kirkestua. Da møter dere kl 17.40 i Kirkestua.

Middager koster kr 15 pr barn, kr 35 for voksne og kr 90 pr familie. Makspris for et semester kr 600. Uansett skal melde dere på til kirkekontoret til Berit Movik Lo, tlf 99702658 eller mail berit.movik.lo@trogstad.kirken.no.

Ta kontakt med Berit Movik Lo på kirkekontoret for mer informasjon.

Datoene for 1.semester er disse:

Søndag 03.03 Karnevalsgudstjeneste – fastlavn. Hvis det er snø har vi aking hos Wethelund i Båstad etter gudstjenesten

Torsdag 14.03 påskeverksted

Torsdag 28.03 påskevandring i Båstad kirke

Torsdag 25.04

Torsdag  09.05

Torsdag 23.05 Avslutning

Sep18
Onsdag, September 18, 2019
19:00 Strikkekafè onsdag 18.9 kl. 19.
Ta med strikketøyet (hvis du har noe) og kaffekopp og møt opp i Kirkestallen kl. 19 for ei trivelig kveldsstund. Vi får servert kaffe, og noen strikker og noen prater, og noen strikker og prater! Ses vi?

Sep22
Søndag, September 22, 2019
11:00 Søndag 22.9.2019: Gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Solfrid Leinebø Seljås
Innsettelses-Gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Solfrid Leinebø Seljås. Runo Lilleaasen (prosten) deltar, Ambolten synger, og Mina og Hans Petter Ringstad spiller. Nattverd. Offer til menighetsarbeidet. Etter gudstjenesten, serverer menighetsrådet kirkekaffe i Kirkestallen.
Sep29
Søndag, September 29, 2019
11:00 Søndag 29.9: Båstad kirke kl. 11 - Misjonsgudstjeneste v/Geir Braadlie og Unni Holm Olsen.
Misjonsgudstjeneste i Båstad kirke kl. 11. Preken v/Unni Holm Olsen. Ofring til Etiopia-prosjektet. Misjonsutvalget serverer enkel kirkekaffe etter gudstjenesten.