Her er lista over kandidater til kirkevalget i Trøgstad og Båstad menighet 9.september 2019

Fra 12.august kan du forhåndsstemme på kirkekontoret. Du kan forhåndsstemme både på nytt bispedømmeråd i Borg bispedømme og menighetsråd i Trøgstad og Båstad menighet.

Lista ble vedtatt i møte i Trøgstad og Båstad menighetsråd 2.mai.

Bjørn Brustugun

Ellen Løchen Børresen

Turid Johanne Nyquist Jensen

Lovisa Linnea Maria Petersson

Hanne Aksberg Krogh

Liv Serina Dale

Terje Østby

Tormod Jensen

Even Enger

Wenche Mysen

12.august åpnes det for forhåndsstemming på kirkekontoret i Trøgstad. Det vil bli gitt informasjon om når og hvordan dette gjøres.

Her er kandidatene til de tre listene til bispedømmerådet:

Sep18
Onsdag, September 18, 2019
19:00 Strikkekafè onsdag 18.9 kl. 19.
Ta med strikketøyet (hvis du har noe) og kaffekopp og møt opp i Kirkestallen kl. 19 for ei trivelig kveldsstund. Vi får servert kaffe, og noen strikker og noen prater, og noen strikker og prater! Ses vi?

Sep22
Søndag, September 22, 2019
11:00 Søndag 22.9.2019: Gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Solfrid Leinebø Seljås
Innsettelses-Gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Solfrid Leinebø Seljås. Runo Lilleaasen (prosten) deltar, Ambolten synger, og Mina og Hans Petter Ringstad spiller. Nattverd. Offer til menighetsarbeidet. Etter gudstjenesten, serverer menighetsrådet kirkekaffe i Kirkestallen.
Sep29
Søndag, September 29, 2019
11:00 Søndag 29.9: Båstad kirke kl. 11 - Misjonsgudstjeneste v/Geir Braadlie og Unni Holm Olsen.
Misjonsgudstjeneste i Båstad kirke kl. 11. Preken v/Unni Holm Olsen. Ofring til Etiopia-prosjektet. Misjonsutvalget serverer enkel kirkekaffe etter gudstjenesten.