Babysang starter 26.august

Har du fått barn i løpet av våren eller sommeren? Da kan du ta med deg poden og bli med på babysang på Kirkestallen. Sangen er hver mandag kl 10.30 helt til slutten av oktober.

Trosopplæringen i Trøgstad og Båstad menighet starter ny gruppe med babysang for babyer fra 2 måneder og oppover

i Kirkestallen på Skjønhaug:

mandag 26.august 2019

kl 10.30 – 12.30

Her vil vi bruke rim, regler og dans,

20synge kjente sanger og lære noen nye.

Og det viktigste – vi skal kose oss sammen med babyene!

Vi spiser lunsj og prater sammen.

Her er det god mulighet for å bli kjent med nye,

eller treffe gamle venner!

Pris: 400,- som dekker deltakelse og lunsj.

Vi holder på i ca 8 uker, og det er fullt mulig å være med noen av samlingene om du ikke får vært med på alle.

Babysang starter 26.august

Er du usikker om dette er noe for dere, så bli gjerne med en samling og se!

For spørsmål og påmelding ta kontakt med

Berit Movik Lo tlf: 99702658 eller mail: post@trogstad.kirken.no

Sep18
Onsdag, September 18, 2019
19:00 Strikkekafè onsdag 18.9 kl. 19.
Ta med strikketøyet (hvis du har noe) og kaffekopp og møt opp i Kirkestallen kl. 19 for ei trivelig kveldsstund. Vi får servert kaffe, og noen strikker og noen prater, og noen strikker og prater! Ses vi?

Sep22
Søndag, September 22, 2019
11:00 Søndag 22.9.2019: Gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Solfrid Leinebø Seljås
Innsettelses-Gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Solfrid Leinebø Seljås. Runo Lilleaasen (prosten) deltar, Ambolten synger, og Mina og Hans Petter Ringstad spiller. Nattverd. Offer til menighetsarbeidet. Etter gudstjenesten, serverer menighetsrådet kirkekaffe i Kirkestallen.
Sep29
Søndag, September 29, 2019
11:00 Søndag 29.9: Båstad kirke kl. 11 - Misjonsgudstjeneste v/Geir Braadlie og Unni Holm Olsen.
Misjonsgudstjeneste i Båstad kirke kl. 11. Preken v/Unni Holm Olsen. Ofring til Etiopia-prosjektet. Misjonsutvalget serverer enkel kirkekaffe etter gudstjenesten.