Familiemiddag - knøttesang - Barnegospel

29.august starter familiearbeidet i Kirkestua opp etter sommeren. Vi serverer enkel middag for hele familien fra kl 17-ca 17.30. Middagen avsluttes med kort fellessamling før barna blir med i forskjellige grupper inndelt etter alder.
Familiemiddag - knøttesang - Barnegospel

KNØTTESANG for barn 2 - 4 år

BARNEGOSPEL 4 år til og med 4.klasse

Knøttesangen er for barn 2 til 4 år.  Det er både sang og regler, og tilpasset aldersgruppa. Barna har med en voksen.

Barnegospel er for barn som er 4 år og oppover.  Barna under skolealder har med en voksen.

Noen ganger har vi felles opplegg med hobbyaktiviteter eller lignende.

Familiemiddagene og de forskjellige gruppene er ca 2.hver torsdag. Det går an å være med i gruppene uten å spise middag på Kirkestua (og omvendt!). Middager koster kr 15 pr barn, kr 35 for voksne og kr 90 pr familie. Makspris for et semester kr 600. Uansett skal melde dere på til kirkekontoret til Berit Movik Lo, tlf 99702658 eller mail berit.movik.lo@trogstad.kirken.no.

Datoene som er satt opp er disse: 12.september, 26.september, 10.oktober, 24.oktober, 7.november, 21.november og 5.desember (med forbehold om endringer).  Følg gjerne med på vår hjemmeside www.trogstad.kirken.no eller på vår side på Facebook.

Ta kontakt med Berit Movik Lo på kirkekontoret for mer informasjon.

Feb23
Søndag, Februar 23, 2020
11:00 Karnevalsgudstjeneste i Båstad kirke
Karnevalsgudstjeneste v/ sokneprest Solfrid Leinebø Seljås, organist Øyvind Hansen med flere. Menighetsbarnehagen i Kirkestallen deltar med sang. Kirkekaffe og kirkeboller i kirka. Kle dere gjerne ut!

Feb26
Onsdag, Februar 26, 2020
18:00 Askeonsdag i Båstad kirke
Askeonsdaggudstjeneste v/ sokneprest Solfrid Leinebø Seljås, Hans Kåre Fosser med flere. Etter gudstjenesten serveres det suppe i Kirkestua.
Mar1
Søndag, Mars 1, 2020
11:00 Gudstjeneste i Trøgstad kirke
Velkommen til gudstjeneste i Trøgstad kirke v/ Solfrid Leinebø Seljås.