Familiemiddag - knøttesang - Barnegospel

29.august starter familiearbeidet i Kirkestua opp etter sommeren. Vi serverer enkel middag for hele familien fra kl 17-ca 17.30. Middagen avsluttes med kort fellessamling før barna blir med i forskjellige grupper inndelt etter alder.
Familiemiddag - knøttesang - Barnegospel

KNØTTESANG for barn 2 - 4 år

BARNEGOSPEL 4 år til og med 4.klasse

Knøttesangen er for barn 2 til 4 år.  Det er både sang og regler, og tilpasset aldersgruppa. Barna har med en voksen.

Barnegospel er for barn som er 4 år og oppover.  Barna under skolealder har med en voksen.

Noen ganger har vi felles opplegg med hobbyaktiviteter eller lignende.

Familiemiddagene og de forskjellige gruppene er ca 2.hver torsdag. Det går an å være med i gruppene uten å spise middag på Kirkestua (og omvendt!). Middager koster kr 15 pr barn, kr 35 for voksne og kr 90 pr familie. Makspris for et semester kr 600. Uansett skal melde dere på til kirkekontoret til Berit Movik Lo, tlf 99702658 eller mail berit.movik.lo@trogstad.kirken.no.

Datoene som er satt opp er disse: 12.september, 26.september, 10.oktober, 24.oktober, 7.november, 21.november og 5.desember (med forbehold om endringer).  Følg gjerne med på vår hjemmeside www.trogstad.kirken.no eller på vår side på Facebook.

Ta kontakt med Berit Movik Lo på kirkekontoret for mer informasjon.

Sep18
Onsdag, September 18, 2019
19:00 Strikkekafè onsdag 18.9 kl. 19.
Ta med strikketøyet (hvis du har noe) og kaffekopp og møt opp i Kirkestallen kl. 19 for ei trivelig kveldsstund. Vi får servert kaffe, og noen strikker og noen prater, og noen strikker og prater! Ses vi?

Sep22
Søndag, September 22, 2019
11:00 Søndag 22.9.2019: Gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Solfrid Leinebø Seljås
Innsettelses-Gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Solfrid Leinebø Seljås. Runo Lilleaasen (prosten) deltar, Ambolten synger, og Mina og Hans Petter Ringstad spiller. Nattverd. Offer til menighetsarbeidet. Etter gudstjenesten, serverer menighetsrådet kirkekaffe i Kirkestallen.
Sep29
Søndag, September 29, 2019
11:00 Søndag 29.9: Båstad kirke kl. 11 - Misjonsgudstjeneste v/Geir Braadlie og Unni Holm Olsen.
Misjonsgudstjeneste i Båstad kirke kl. 11. Preken v/Unni Holm Olsen. Ofring til Etiopia-prosjektet. Misjonsutvalget serverer enkel kirkekaffe etter gudstjenesten.