Nyttårsfest i Kirkestallen 31.desember

Tur-og kulturutvalget i Trøgstad og Båstad menighet inviterer til nyttårsfest i Kirkestallen på Skjønhaug tirsdag 31.desember kl.19.00

Hva skjer? Vi dekker et stilig festbord, hvor alle har med noe godt til felles koldtbord. Utvalget har satt opp liste over mat vi ønsker på bordet. Derfor sender vi ut informasjon til alle påmeldte om hva den enkelte skal ha med seg. Det er fint om du oppgir telefonnummer eller mailadresse når du melder deg på. Vi kjøper inn drikke, smør, brød/rundstykker, kaffe og te mm.

Programmet for kvelden:

• Kongens tale på storskjerm
  • Quiz og andre konkurranser og selskapsleker
  • Allsanger
  • Kl 23.15 går vi på midnattsmesse i Trøgstad kirke

Etter midnattsmessa inviteres alle som er i kirken til kaffe med kaker og diverse i Kirkestallen. Kuvertpris kr 100. Barn under 18 år gratis.

Påmelding til Erik Lo, tlf 94288027, innen torsdag 19.desember.

Nyttårsfest i Kirkestallen 31.desember
Feb23
Søndag, Februar 23, 2020
11:00 Karnevalsgudstjeneste i Båstad kirke
Karnevalsgudstjeneste v/ sokneprest Solfrid Leinebø Seljås, organist Øyvind Hansen med flere. Menighetsbarnehagen i Kirkestallen deltar med sang. Kirkekaffe og kirkeboller i kirka. Kle dere gjerne ut!

Feb26
Onsdag, Februar 26, 2020
18:00 Askeonsdag i Båstad kirke
Askeonsdaggudstjeneste v/ sokneprest Solfrid Leinebø Seljås, Hans Kåre Fosser med flere. Etter gudstjenesten serveres det suppe i Kirkestua.
Mar1
Søndag, Mars 1, 2020
11:00 Gudstjeneste i Trøgstad kirke
Velkommen til gudstjeneste i Trøgstad kirke v/ Solfrid Leinebø Seljås.