Julens gudstjenester og arrangementer

Trøgstad og Båstad menighet ønsker velkommen til julens gudstjenester og arrangementer! Her kan du lese mer om det som skjer til og med søndag 5.januar 2020.

Lørdag 21.12: Trøgstad kirke kirke kl. 18: Vi synger og spiller julen inn. Medvirkende er Kirkestallen barnehagekor, Skjønhaug skolekorps, Havnås skolekorps, Tosebygda sangkor og Trøgstad Janitsjar. Kirkeoffer til Kirkens Nødhjelp.

Tirsdag 24.12:  Trøgstadheimen kl. 12: Julaftens gudstjeneste ved sokneprest Solfrid Leinebø Seljås og organist Natalia Bourlatchenko.  Vi synger julesanger og lytter til juleevangeliet.

Tirsdag 24.12: Båstad kirke kl. 15: Julaftens gudstjeneste ved sokneprest Solfrid Leinebø Seljås, organist Natalia Bourlatchenko, solist Andrea Kvakstad, trompetist Unni-Renate Moe, forsangere m.fl. Vi synger julesanger og lytter til juleevangeliet. Offer til Kirkens Bymisjon.

Tirsdag 24.12: Trøgstad kirke kl. 16.15: Julaftens gudstjeneste ved sokneprest Solfrid Leinebø Seljås, organist Natalia Bourlatchenko, trompetist Unni-Renate Moe, konfirmanter, forsangere m.fl. Offer til Kirkens Bymisjon. Vi synger julesanger og lytter til juleevangeliet.

Onsdag 25.12: Båstad kirke kl. 12: 1. juledags gudstjeneste ved sokneprest Solfrid Leinebø Seljås, organist Natalia Bourlatchenko, trompetist Ekaterina Vostrikova, klokker Ellen Løchen Børresen, forsangere m.fl. Nattverd. Kirkeoffer til menighetens sorgarbeid.

Tirsdag 31.12: Trøgstad kirke kl. 23.15: midnattsmesse ved prest Reidar Strand, organist Natalia Bourlatchenko, klokker Turid N. Jensen m.fl. En spesiell gudstjeneste mens vi venter på det nye året!

Lørdag 04.01: Kirkestallen, ved Trøgstad kirke kl. 16: God gammeldags juletrefest for hele storfamilien.

Søndag 05.01: Skøytebanen i Båstad, Maskinhuset kl. 10.15: Sportsgudstjeneste ved Karsten Rasmussen og sokneprest Solfrid Leinebø Seljås. En halvtime med sang, andakt og velsignelsen.

Julens gudstjenester og arrangementer

Søndag 05.01: Trøgstad kirke kl. 12: Helligtrekongersgudstjeneste for hele familien ved sokneprest Solfrid Leinebø Seljås, organist Natalia Bourlatchenko m.fl. Kirkeoffer til: NMS.  Kirkekaffe.

...