Nye konfirmasjonsdatoer og beskjed til 50-årskonfirmantene

Konfirmasjonene i vår er utsatt til høsten. Vi har satt nye datoer for konfirmasjon i Trøgstad kirke og i Båstad kirke. I denne artikkelen finner du de nye datoene for årets konfirmasjoner som nå planlegges til oktober. I tillegg tenker vi på årets 50-årskonfirmanter. Her finner du også en beskjed til alle dere som sto til konfirmasjon i 1970!
Nye konfirmasjonsdatoer og beskjed til 50-årskonfirmantene

Kateket Elin Moskvil og sokneprest Solfrid Leinebø Seljås opplyser at de nye datoene for konfirmasjoner i 2020 er fastsatt til høsten.

Trøgstad kirke:
Lørdag 10.oktober kl 11 og 13
Søndag 11.oktober kl 11.00

Båstad kirke:
Lørdag 17.okt kl 13.00
Søndag 18.oktober kl 11.00
...........................................................

50-årskonfirmantjubileum: Vi pleier å invitere til 50-årskonfirmantjubileum i august, men gudstjenesteutvalget har bestemt at det desverre ikke blir noe i år. Vi er redd det kommer for tett på corona-bølgen.

Vi vil derfor invitere dere til neste år i august. Mer informasjon om dette vil komme i slutten av april.