Kirkestaben!

Kirkekontoret finner du i tredje etasje i Torpergården. For å besøke oss tar du heisen som er ved inngangen ved taxi-bua, opp i tredje og inn til venstre.

Staben i kirkene i Trøgstad og Båstad ønsker velkommen hvis du vil besøke oss i kontorene i Torpergården!

Kirkestaben!

Organist Natalia Bourlatchenko var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Feb23
Søndag, Februar 23, 2020
11:00 Karnevalsgudstjeneste i Båstad kirke
Karnevalsgudstjeneste v/ sokneprest Solfrid Leinebø Seljås, organist Øyvind Hansen med flere. Menighetsbarnehagen i Kirkestallen deltar med sang. Kirkekaffe og kirkeboller i kirka. Kle dere gjerne ut!

Feb26
Onsdag, Februar 26, 2020
18:00 Askeonsdag i Båstad kirke
Askeonsdaggudstjeneste v/ sokneprest Solfrid Leinebø Seljås, Hans Kåre Fosser med flere. Etter gudstjenesten serveres det suppe i Kirkestua.
Mar1
Søndag, Mars 1, 2020
11:00 Gudstjeneste i Trøgstad kirke
Velkommen til gudstjeneste i Trøgstad kirke v/ Solfrid Leinebø Seljås.