Kirkestaben!

Kirkekontoret finner du i tredje etasje i Torpergården. For å besøke oss tar du heisen som er ved inngangen ved taxi-bua, opp i tredje og inn til venstre.

Staben i kirkene i Trøgstad og Båstad ønsker velkommen hvis du vil besøke oss i kontorene i Torpergården!

Kirkestaben!Fra venstre foran: Eldbjørg Daltorp (sekretær,) Gunnlaug Brenne (kirkeverge,) Natalia Bourlatchenko (organist,) Jorun Hvesser (kirketjener,) Fra venstre bak: Torunn Wethelund (trosopplæringsmedarbeider,) Reidar Strand (sokneprest,) Elin Moskvil (kateket) og Maria-Therese Høyer (renholder.)                                                                   Kirkestaben!Fra venstre: Klemet Hvesser (kirketjener,) Roar Stenby (kirkegårdsarbeider,) Jorun Hvesser og Bjørn Frogner (kirkegårdsarbeider.)

Sekretær Tina Dahl var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Jan21
Mandag, Januar 21, 2019
10:30 Babysang på Kirkestallen

Jan27
Søndag, Januar 27, 2019
18:00 Ung messe i Båstad kirke

Jan28
Mandag, Januar 28, 2019
10:30 Babysang på Kirkestallen

Jan30
Onsdag, Januar 30, 2019
19:00 Sjømannskirkekveld i Kirkestallen
Variert program. Loddsalg og vafler!

Jan31
Torsdag, Januar 31, 2019