Kirkestaben!

Kirkekontoret finner du i tredje etasje i Torpergården. For å besøke oss tar du heisen som er ved inngangen ved taxi-bua, opp i tredje og inn til venstre.

Staben i kirkene i Trøgstad og Båstad ønsker velkommen hvis du vil besøke oss i kontorene i Torpergården!

Kirkestaben!

Organist Natalia Bourlatchenko var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Jun23
Søndag, Juni 23, 2019
11:00 Gudstjeneste søndag 23.6 kl. 11 i Båstad kirke.
Gudstjeneste i Båstad kirke kl. 11 v/Einar Huglen. Offer til menighetsarbeidet. Enkel kirkekaffe.
1 dag St. Hansaften 2019 v/Muggeby-landet og utsikt over Øyeren!.
Tradisjonen tro: St.Hans-feiring hos Rita og Knut Østbye v/Muggeby. Ta med noe å sitte på, grillmat og drikke til eget bruk. Velkommen!
Jun30
Søndag, Juni 30, 2019
11:00 Søndag 30.6 kl. 11: Gudstjeneste på Trøgstad Fort.
Gudstjeneste på Fortet - v/Reidar Strand - i samarbeid med GammelTekniskForening. Offer til menighetsarbeidet. Kirkekaffe.